«Рітейл-Страхування» залучив $1,5 млн

Британський інвестфонд EMF New Europe Insurance Fund, який спеціалізується на інвестуванні в страховий сектор країн Східної Європи, перерахував другий транш страхової компанії «Рітейл-Страхування». «Україна є одним з наших ключових ринків, так як ми впевнені в його потенціалі і в тому, що наша глобальна експертиза може допомогти розвитку бізнес-проектів фінансового сектору країни. Ми бачимо головну мету оновленої компанії вибудовування довгострокових відносин зі споживачем з подальшим виходом компанії на стійку прибутковість бізнесу протягом 4-5 років», - заявив генеральний директор EMF Capital Partners, керуючої компанії, інвестиційного фонду New Europe Insurance Fund Пітер Ловас.

Загальний обсяг інвестицій з середини 2014 року склав $1,5 млн. «Ці кошти підуть на розвиток IT технологій, ребрендинг, маркетинг», - перерахував Пітер Ловас. «Ми продовжуємо фокусувати нашу стратегію на моделі прямого онлайн-страхування, коли ланцюжок «страхова компанія - клієнт» скорочена до мінімуму - без посередників і зайвої паперової тяганини для страхувальника. Перспективність такого підходу підтверджує і досвід Європи, де канали прямих продажів вже завоювали успіх і розвиваються набагато швидше в порівнянні з традиційними каналами, - зазначив голова правління СК «Рітейл-Страхування» Андрій Супрун.

СК «Рітейл-Страхування» була заснована в 2000 році. Компанія займається тільки прямим страхуванням: страхування - КАСКО, ОСАГО, страхування майна і страхування від нещасних випадків - можна придбати тільки через інтернет або замовити по телефону. У компанії тільки один офіс в Києві. Врегулюванням збитків займаються аварійні комісари, крім того партнером «Рітейл-Страхування» є компанія «Юніверсал Асістанс». New Europe Insurance Fund став стратегічним інвестором СК «Рітейл-Страхування» в червні минулого року. Зараз фонд володіє 25%+1 акція компанії, до кінця року він планує довести частку до 50%+1 акція. У березні поточного року СК «Рітейл-Страхування» почала працювати під брендом Talisman.
 

 

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь